Djupavslappnande ansiktsmassage

Djupavslappnande ansiktsmassage är en mjuk och rogivande behandling som fungerar som zonterapi och akupressur på samma gång. Det är en gammal teknik som används. Tekniken har utvecklats i öst där människan traditionellt betraktas som en andlig varelse.


Händelser i livet sätter sina spår i våra ansikten. Besvikelser, motgångar och stress bildar linjer och gör våra ansiktsmuskler stela. Vi har muskler i ansiktet som många inte ens tänker på är spända. Detta kan göra att våra ansikten ler livlösa och trötta ut.


Genom djupavslappnande ansiktsmassage löses spänningar och blockeringar upp. Behandlingen sätter igång kroppens naturliga energi och ökar blodgenomströmningen till ansiktet och de inre organen. Energin kan därmed flöda fritt genom bindväv och muskler och slaggämnen frigörs. Hyn blir klarare, får bättre färg och ser mer avslappnat ut. Ansiktsmassage är på så vis ett "ansiktslyft på naturlig väg". Genom massagen löser man upp spänningar och då jämnas ansiktets linjer ut.


Behandlingen kan även hjälpa mot spänningshuvudvärk, trötthet i ögonen, synen kan förbättras, håret kan bli glansigare, sömnen kan bli djupare. Ny energi i hela kroppen.


Med fyra regelbundna behandlingar nås bästa resultat. Därefter rekommenderas en behandling var tredje till var sjätte månad.


Under behandling masserar jag ditt ansikte med lätta och mjuka rörelser för att öka cirkulationen i hud och bindväv. Därefter bearbetas musklerna på djupet. Avslutar med akupressur.

Anci Nilsson

Copyright @ All Rights Reserved